Over dit blog

In dit blog doen we verslag van de totstandkoming van de uitgave van een boek met een selectie van foto’s uit het werk van Kees van de Meene.

Met het verschijnen van een  dummy-uitgave ter gelegenheid van de 75e verjaardag van Kees ontstond bij zijn kinderen Jan, Chris en Ineke de wens en ambitie om dit unieke beeldverhaal voor een breder publiek toegankelijk te maken. En dus om de dummy als kwalitatief hoogwaardig fotoboek te laten uitgeven.

Na een verdere uitwerking van het concept, het vinden van een uitgever en het polsen van een aantal mogelijk geïnteresseerden, zijn we momenteel druk bezig met de realisatie van dit project. Er is een Comité van Aanbeveling gevormd en we hebben de eerste toezeggingen voor financiële ondersteuning van het project ontvangen.

In dit blog kunt u deze en toekomstige ontwikkelingen volgen. U zult pre-views kunnen zien van het fotoboek en u wordt op de hoogte gehouden van de verschijningsdatum van het boek, speciale acties en de diverse evenementen die rondom het verschijnen van het boek in 2014 gepland staan.

Uw reactie is van harte welkom, u kunt hiervoor onderstaand contactformulier gebruiken.

Jan van de Meene, Chris van de Meene, Ineke van de Meene

Kees en zijn fotoboek

Kees van de Meene ontvangt de dummy van het fotoboek.

Uw reactie:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s